torsdag 13 augusti 2020

Hur bullerkonsulter kan minska effekten av tungt ljud?

 Sound View är expertkonsulter och har erfarenhet av att studera olika brus och tillhandahålla en lämplig lösning för att minska det. Arbetsplatser, bostadsområden, skolor, institutioner eller andra infrastrukturella platser kan påverkas negativt av överflödigt buller. Detta kan påverka människorna och i vissa fall till och med orsaka hörselnedsättning.

Identifiera källor till vibrationer och ljud

Ett av de viktigaste klagomålen från bostäder och kommersiella platser är det ständiga ansträngande bullret. På kontor kan det påverka de anställdas totala produktivitet. Höga ljud kan påverka människors levnadsstandard genom att ständigt störa påverkan. Det är viktigt att identifiera potentiella källor till högljudda ljud.

• Våra experter hjälper dig att identifiera det potentiella ljudet i vibrationer och ljud. Det är viktigt eftersom det ibland utan expertis är svårt att identifiera den faktiska källan.

• Experterna hjälper till att minska vibrationerna från en extern källa eller korridor. Minskningen av vibrationer minskar ljudet.

• Vår ljudkonsult har erfarenhet av att undersöka både inomhus och utomhus. Detta hjälper till att hitta ett sätt att minska påverkan.

• Efter källidentifieringen hjälper konsulterna att formulera ett sätt på vilket ljudets inverkan kan minskas.

Komplett analys före konstruktion

Som erfaren akustik konsult ser vi till att vi utför en fullständig analys av området och ljudkällan innan byggprocessen påbörjas. Detta förhindrar byggandet av byggnader och platser som påverkas av mycket högt buller. Detta leder till allvarliga hörselskador.

Detta hjälper till att bygga byggnader som inte skakar och vibrerar med ljudets inverkan. Vi hjälper till att minska industriellt brus betydligt och därmed hjälper det till att förbättra arbetarnas produktivitet. Med vår studie tillhandahåller vi lösning från ljudkällor ligger fläktar eller enorma maskiner i fabrikerna.

Undersöka ljud och ljud från trafik

En omfattande bullerutredning är viktig innan du får ett tillstånd för bostadsbyggande i områden med hög trafik. Det är viktigt för byggaren och utvecklaren att visa att invånarna inte kommer att påverkas av trafikljudet och det andra åtföljande ljudet från miljön.

På Sound View utför vi en detaljerad undersökning och undersökning för att studera visningen och nivån på påverkan från vägar, järnväg eller luft. Vi använde avancerad teknisk analys, utrustning och beräkning för att hitta ljudnivån och hitta en lämplig lösning för att minska och skära ner ljudet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar